Screeningsproces

Werkenalshulp.nl biedt alleen maar gescreende dienstverleners aan, zodat wij een betere match kunnen garanderen tussen de klant en de dienstverlener. 

De screeningsprocedure ziet er als volgt uit:

  1. Moment van inschrijving

    Je kunt je als dienstverlener bij ons inschrijven. Op het inschrijfformulier vul je onder andere eerdere werkervaring, motivatie en eventuele referenties in. Vul het formulier zo volledig mogelijk in! Wanneer wij jouw inschrijving binnen hebben, kiezen wij er namelijk voor om jou wel of niet toe te laten in onze database. 
  2. Integriteit interview

    Wanneer je bent opgenomen in onze database, sturen wij jou inloggegevens voor ons handige inlogsysteem. Via dit inlogsysteem kun je je aanmelden bij beschikbare adressen bij jou in de buurt. Hieruit maken wij een selectie en kijken wij wie het meeste voldoet aan de wensen van de klant. Ben jij dat? Dan nodigen wij jou uit voor een verplicht online integriteit interview. Dit interview is samengesteld door de onafhankelijke partij DIIS (Digitaal Interactief Interview Systeem): een bedrijf dat gespecialiseerd is in het testen van personeel op hun integriteit. Er worden onder andere vragen gesteld over het nakomen van afspraken, diefstal, drank, drugs etc. Heb je een voldoende gescoord? Dan nemen we spoedig contact met je op voor een aanvullend intakegesprek.
  3. Intakegesprek

    Bij het intakegesprek bespreken we jouw motivatie en eerdere werkervaring. Daarnaast controleren wij de volledigheid van jouw relatiekaart (IBAN-nummer, BSN en een foto) en leggen wij onze werkwijze uit. Als ook dit gesprek positief is, kunnen wij jou inzetten bij onze klanten! We bekijken voor welke vacatures je in aanmerking komt en koppelen jou aan deze klanten. De contactgegevens van de klant(en) maken wij op dat moment zichtbaar via het inlogsysteem. Je kan dan een afspraak maken met de klant om een afspraak in te plannen!

Beoordelingssysteem 

Tevens hebben wij ook een beoordelingssysteem, waarbij klanten jou als dienstverlener kunnen beoordelen. Belangrijke punten zijn betrouwbaarheid, communicatie en kwaliteit. Klanten ontvangen van ons een uitnodiging om jou te beoordelen. Deze beoordeling is voor ons heel belangrijk! Wanneer wij zien dat je veel positieve beoordelingen hebt, zullen we jou ook zeker meer gaan inzetten bij klanten. 


Notice: Undefined index: review in /var/www/vhosts/werkenalshulp.nl/httpdocs/templates/bt_arise2/html/com_content/article/default.php on line 490