Procedure

Wil jij graag als oppas, huishoudelijke hulp of tuin-klushulp aan de slag? Dat kan! Volg onderstaande stappen en ga snel bij jou in de buurt aan de slag! 

Stap 1

Kies de functie waar je op wilt solliciteren:

Stap 2

Klik op de link van het inschrijfformulier naar keuze (Oppashuishoudelijke hulp, of toch liever tuin-klushulp). Hier vul je je gegevens in en geef je aan wat jouw motivatie is om te solliciteren. Hier kun je ook aangeven hoeveel uur je ongeveer wil werken. Klik op 'volgende' om het inschrijfformulier op te sturen.

Stap 3

Hebben wij jouw sollicitatie ontvangen? Dan zal je per e-mail inloggegevens ontvangen om in te loggen in ons inlogsysteem. In dit inlogsysteem vind je allerlei handige formulieren om als dienstverlener aan de slag te gaan. Ook kun je bij 'mijn gegevens' een foto van jezelf toevoegen.

Stap 4

Benieuwd welke vacatures wij bij jou in de buurt beschikbaar hebben? Klik dan in het inlogsysteem op de knop 'vacatures'. Hier vind je ook alle beschikbare adressen. Je kunt dan zelf aangeven of je wel of geen interesse hebt in de vacature. Heb je op 'wel interesse' gedrukt? Dan komt jouw reactie direct bij ons binnen! Als je in aanmerking komt voor de vacature, nemen we contact met jou op.

Stap 5

Screeningsproces:

Wij werken uitsluitend met gescreende dienstverleners. Als je op een vacature reageert, zullen wij je telefonisch benaderen voor een online integriteit interview (Dit interview is samengesteld door de onafhankelijke partij DIIS (Digitaal Interactief Interview Systeem). Ben je geslaagd voor het online interview? Dan volgt een kort aanvullend intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek bespreken we onder andere jouw motivatie en ervaring. Ook controleren we jouw gegevens, eventuele referenties en leggen we onze werkwijze uit. Als het intakegesprek door ons als positief wordt ervaren, dan zullen we je koppelen aan één of meerdere klanten.

Werken via onze vacaturebank heeft de volgende voordelen:

  • Dagelijks nieuwe vacatures beschikbaar
  • Dichtbij huis werken
  • Zelf je eigen werkdagen en uren bepalen
  • Gunstig uurloon tussen €11,50 en €17,50 p/u
  • Actief in heel Nederland

Notice: Undefined index: review in /var/www/vhosts/werkenalshulp.nl/httpdocs/templates/bt_arise2/html/com_content/article/default.php on line 490