Over ons

Werken als hulp

De website Werkenalshulp.nl is een idee van H-Cleaning B.V.  H-Cleaning B.V. biedt sinds 2004 verschillende diensten aan voor particulieren. De diensten hebben allemaal betrekking tot werkzaamheden in en om het huis (huishoudelijke hulp, oppas, tuin- en klushulp). Wij zijn continu op zoek naar nieuwe, gemotiveerde medewerkers die graag bij particulieren thuis willen werken. Wekelijks zijn er ongeveer 2000 dienstverleners actief die bij duizenden particuliere klanten werkzaam zijn!

Verschillende merken

Voor elke dienst werken wij met een apart merk;

Landelijk actief

We zijn landelijk actief! Daarom zijn we in heel Nederland op zoek naar dienstverleners. Ben je op zoek naar een bijbaan als oppas? Heb je groene vingers en/of twee rechterhanden? Of wil je juist als huishoudelijke hulp aan de slag? Je kunt je altijd (gratis!) bij één van onze merken aanmelden. Op dat moment ontvang je van ons inloggegevens voor het handige inlogsysteem. Daar zie je alle openstaande vacatures bij jou in de buurt. Ook krijg je van ons bericht wanneer er een nieuwe vacature vrijkomt. Wacht dus niet langer en meld je nu aan als dienstverlener!

Partners 

Wij werken samen met gemeentes, thuiszorginstellingen, ledenservices, letselschade partijen en andere bedrijven.

Bedrijfsgegevens

H-Cleaning B.V.
Brouwhuisplein 1 C4
4811DP Breda
KvK: 59635428
BTW: 853581265B01

 

 


Notice: Undefined index: review in /var/www/vhosts/werkenalshulp.nl/httpdocs/templates/bt_arise2/html/com_content/article/default.php on line 490